Termékek Menü
Hungarian hu
English en

Szabályok a gyakorlatban 2017 - 2020

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
7.450 Ft (7.095 Ft + ÁFA)
Cikkszám: YK K092

Versenyzők számára kötelező olvasmány ez a könyv.

Bár a World Sailing szabályok mindenki számára hozzáférhetőek, de azok alkalmazását kizárólag a gyakorlatban lehet megismerni. A konkrét helyzetek sokoldalú elemzése - néhol taktikai kitekintésekkel - élőbbé teszi a rendelkezések alkalmazását. A rengeteg képes melléklet megkönnyíti az eligazodást az esetleges vitás helyzetekben, és egyértelmű előnyhöz juttatja a versenyszabályokat készség szinten ismerő vitorlázókat.

Éppen ezért tette a Tihanyi Hajós Egylet közkinccsé magyar fordításban is Bryan Willis alapművét.

A hivatkozások könnyű értelmezése érdekében teljes terjedelmében szerepel a könyvben: A vitorlázás versenyszabályai a 2017-2020 évekre című kiadvány is.

A szerző, a 25 éve működő ISAF (manapság World Sailing) szabálybizottság tagjaként, és a világ legrangosabb vitorláseseményeinek - olimpia, America's Cup - zsűri elnökeként jegyzi ezt az útmutatót.

Elérhetőség: Raktáron
Gyártó cikkszám: 978-963-12-8323-5
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Származási ország Magyarország

Hasonló termékek

Cikkszám: YK K093
Nincs raktáron, rendelhető

Szemelvények a magyar tengerhajózás történetéből

Dr. Schláth János, hosszújáratú tengerészkapitány

A könyv a magyar tengerhajózás legújabb kori történetét írja le, egészen 2004-ig, amikor is a magyar tengerjáró teherhajó flotta szőrén-szálán eltűnt! Békeidőben…!

Nem, ez nem Rejtő könyv, amiben végül Fülig Jimmy kideríti az igazságot. Ez a mai magyar valóság! A rendszerváltást követően egy egész iparág tűnt el a magyar gazdaságból, hajógyártással, hivatallal, képzéssel, szakemberekkel, szaktudással, infrastruktúrával, nemzetközi kapcsolatokkal, ingó és ingatlan vagyontárgyakkal… mindennel!

Hogyan történhetett ez? Ezt írja le a tengerészkapitány szerző kíméletlen pontossággal… és keserűséggel.

Cikkszám: YK K021
Raktáron
6.000 Ft/
Cikkszám: YK K022
Raktáron
5.300 Ft/

Az Élesedj és gyorsulj! azaoknak a vitorlázóknak való könyv, akik nem elégszenek meg azzal, hogy jól megy a hajójuk. Akik azt akarják, hogy precíz vitorla beállítással még jobban szaladjon!

Ez a könyv lényegre törően mutatja be, hogyan tudunk a hajónkból jobb és jobb teljesítményt kihozni.

Tucatnyi színes ábrával.