Termékek Menü
0
(1) 322-8655

Bahart Regatta 1. futam - PLASTIMO NAGYDÍJ

A Bahart regatta egy 5 pálya-, illetve 5 túraversenyből álló, egész hajózási szezont felölelő szériaverseny, melyet amatőr vitorlázóknak rendeznek három kategóriában (Yardstick I - II - III).
Ennek első futama túraverseny, mely Badacsonyban 2017 május 27.-én lesz. A rákövetkező napon, vasárnap pályaversenyt tartanak.
A túrafutam után szombat este (általában 18 órakor) a szervezők az összes versenyzőt vendégül látják egy közös vacsorára, ezután kerül sor a díjkiosztóra.

Az I. II. és III. helyezettek díjai az alábbi bemutatóban láthatók. Mindegyik díj társ-szponzorunk, a francia Plastimo terméke.
Azonban hogy melyik díj melyik osztályhoz kerül, az attól függ,hogy mely osztály hány nevező hajót tud felmutatni. Így először a legnépesebb osztály eredményhirdetésére kerül sor. Ennek helyezettjei háromféle díjból választhatnak. A második osztály kettőből választhat, míg a harmadiknak nincs választása, ők kapják a maradékot.

A vacsora idején kisorsolunk továbbá 15 igen értékes Plastimo terméket egy tombolajáték keretében. Ezen a játékon minden benevezett hajó ingyen kap egy tombola szelvényt, de a nyerési esélyek növelése céljából további jegyek is vásárolhatók.
A tombolatárgyakat már péntek este, valamint szombaton a hajók beérkezésétől kezdve jól látható helyen  bemutatjuk.