Termékek Menü
Hungarian hu
English en

Hajózzunk Horvátországban

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
8.450 Ft (8.048 Ft + ÁFA)
Cikkszám: YK K077
A magyar és nemzetközi piacon egyedülálló Hajózzunk Horvátországban c. útikönyv 400 oldalon 33 hajóstúra útitervét, 133 tájegység, sziget, kikötő részletes útikalauzát nyújtja az olvasónak.
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-01-11

Leírás és Paraméterek

Minden túraleírást és útikalauzt részletes térkép egészít ki, mely segíti mind a kikötést, mind a kikötés után a szárazföldön való eligazodást. A könyv végigkalauzol a horvát Adria szigeteinek, kikötőinek kihagyhatatlan látnivalóin, a legjobb éttermeken, belőle kikereshetjük a legfontosabb címeket, a nélkülözhetetlen adatokat. A leírásokat 500 színes fotó teszi teljessé. Az útikalauzokat gyakorlati tanácsok, érdekességek, igazi kuriózumok egészítik ki.

A Hajózzunk Horvátországban hűséges útitársa lesz mindenkinek: a gyakorlott Adriára-járóknak és az először útra kelőknek is.

A könyv megjelenése óta bekövetkezett változások, javítások listáját ezen az oldalon találod.

 

ÚTIKÖNYV HAJÓSOKNAK, HAJÓZNI VÁGYÓKNAK, A HORVÁT TENGERPART SZERELMESEINEK.

Könyvünk elsősorban azoknak szól, akik hajóval – saját vagy bérelt vitorlással, motoros jachttal – járják be Horvátország partjait. 33 különleges túraútvonalat ajánl, melyeket végigkövetve az út során a lehető legtöbb érdekes helyre jutunk el. De a hajósok mellett hű útitársa lesz a könyv mindenkinek, aki a tengerpartra indul. Részletesen bemutatja, mit érdemes egy-egy szigetről, városról tudni s ott járva megnézni; hol lehet igazi helyi ízekre találni; melyik öblökben lehet a legjobbakat fürdeni. A részletes útikalauzokon túl praktikus tanácsokkal, információkkal szolgál a hajózásról, ételekről-italokról, a horvát nyelvről, történelemről, kultúráról, a mindennapi életről.

- See more at: http://hajozzunk.hu/hajozzunk-horvatorszagban#sthash.2HKAmd4G.dpuf

Hasonló termékek

Cikkszám: YK K043
Raktáron
3.250 Ft/
Cikkszám: YK K063
Utolsó 1 db raktáron
1.950 Ft/
Cikkszám: YK K060
Utolsó 2 db raktáron
1.600 Ft/
Huszonnégy, az Adriai-tengerparton fekvő város térképét tartalmazó autóstérkép ötnyelvű jelmagyarázattal és névmutatóval. Méretarány 1:160000.