Termékek Menü

Gyerünk vitorlázni! (munkafüzet)

Ár:
3.400 Ft (3.238 Ft + ÁFA)
Cikkszám: YK K086

Megjelent a Gyerünk vitorlázni! könyv társkötete, a könyvhöz tartozó munkafüzet is. A kötet színes, sokrétű feladványt és fejtörőt tartalmaz, melyek elsősorban a Gyerünk vitorlázni! könyv tartalmára kérdeznek rá. A feladatocskák különböző nehézségűek annak érdekében, hogy minden fiatal el tudjon mélyedni benne: kis színezési-rajzolási feladat mellett található benne keresztrejtvény, szókirakó, stb. A könyvecske közepén 4 oldalnyi matrica található, melyek helyes beragasztása még izgalmasabbá teszi a sokszor tényleg elgondolkodtató feladatokat.

Ezt a kiadvány is a Brit Királyi Jachtszövetség (RYA) kiadásában megjelenő, évek óta elismert és népszerű angol gyerekkönyv licensze alapján született meg.

Elérhetőség: 5 db raktáron
Szerezhető hűségpontok: 170
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az első magyar nyelven megjelent és gyermekeknek készült vitorlás könyvet tartja a kezében az olvasó – vitorlázó apukák, anyukák, nagyszülők figyelem! A könyv a Brit Vitorlás szövetség (RYA) gondozásában készült, elképesztően szép rajzokkal, ábrákkal, a gyermekek nyelvén szólva tanítja meg a vízilurkókat mindenre, ami a vitorlázás tanulása folytán fontos lehet. Megmagyarázza a fogalmakat, bemutatja a manővereket, felkészít az indulás előtti teendőkre. A címlapon helyet hagytak csemeténk nevének – egyszóval ennek a könyvnek oda kell kerülnie minden 8-10 éves korában a vitorlázással ismerkedő kölyök kezébe. Garantáltan vitorlázni fognak hatvan évvel később is!
Származási ország Magyarország

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Cikkszám: YK K095
Nincs raktáron, 2-3 hét
3.250,00 Ft/

Horváth Csaba újabb kitűnő összeállítása kezdő (vagy félhaladó) vitorlázóknak, akik nincsenek teljesen tisztában a hajózás során elhangzó idegennyelvű kifejezésekkel.
Néhány szemelvény:

Foul- weather gear

"Viharruházat, amit mocskosul időjárásban kellene használnunk, de a cucc olyan drága és kényes, hogy a legtöbben csak jó időben és a kikötőben veszik fel, hogy mindenki lássa. Különben is, ki az, aki mocskosul rossz időben vízre száll?"

Fock

"Kis orrvitorla. Róla nevezték el Fock Jenőt, aki a hatvanas-hetvenes években volt magyar miniszterelnök."

Bilge

"Roppant szűk tér a hajófenék legmélyebb részén, ahová tuti mindig beesik a kezedből kicsúszott csavaranya, ahonnan mindig gyanús zörejek érkeznek és ahonnan füstszagot vélsz érezni."

 

Cikkszám: YK K083
Kifutott
4.300,00 Ft/

Érezted már, hogy csak tanulod, tanulod... és mintha soha nem jutnál a végére? Szakíts a hagyományos módszerekkel és Tanulj játszva! 

Ennek az egyedülálló terméknek a segítségével egyszerűen gyakorolhatod, memorizálhatod a nemzetközi kódlobogókat, a morze ábécé jeleit, és azok jelentéseit. Keverd meg a paklit, és gyakorolj! Ajánlott minden képesítő vizsgára készülő hajóstársunknak, de azoknak is, akik csak szeretnék felfrissíteni tudásukat.

Cikkszám: YK K029
Utolsó 2 db raktáron
3.600,00 Ft/