Termékek Menü
   

A. Ransome: Fecskék és fruskák

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.250 Ft (2.143 Ft + ÁFA)
Cikkszám: YK K088

Az író máig tartó népszerűségét ifjúsági regényeinek köszönheti. A Fecskék és fruskák című kötettel kezdődő 12 kötetes sorozatban két csalad, Walkerék (a "fecskék') és Blackették (a "fruskák') kalandjait írta meg, s e regényekben rendkívül érzékletesen idézte fel ezeknek a kalandoknak a helyszínét, az angol vidéket, a yorkshire-i, norfolki tájat és természetet, az angol tóvidék és tengermellék világát.

Ransome könyve mulatságos, izgalmas gyermekregény, megmutatja, hogy milyen csodákra képes a fantázia: a gyerekek olvasmányaik fordulatait, a meséket saját kömyezetükben újrateremtik, valóságként élik át.

Gyártó cikkszám: ISBN 9789635397136
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-05-20

Hasonló termékek

Cikkszám: YK K027
Utolsó 2 db raktáron
2.500 Ft/db
Dulin Jenő csomókról szóló könyvében ötven csomó kötésmódját, alkalmazását, néhány esetben a történetét és angol illetve német-holland elnevezését is megtalálhatjuk. Egyszerű, de sokoldalúan felhasználható csomókat ismerhetünk meg. Olvashatunk emellett a kötelek fajtáiról, tárolási, kezelési módjukról, valamint azokról a szerszámokról, amelyekkel a kötélmunkák könnyebben elvégezhetők. A használatot segítik az oldalszéleken található eligazító ábrák, a részletes tartalom és névjegyzék. Csupán néhány címszó: szorítónyolcas, csúszóhurok, körívcsomó (palstek), kikötőhurok, cölöphurok, dobókötélcsomó. A könyv hasznos lehet a vitorlázó, horgász, halász, kempingező, túrázó, hegymászó és háztartási kötélmunkáknál.
Cikkszám: YK K063
Utolsó 1 db raktáron
1.950 Ft/
Cikkszám: YK K084
Raktáron
2.850 Ft/

A Vitorlás vakáció című könyv a nagyobb óvodásoknak és a kisiskolás korosztálynak készült.

Szerző: Náray Vilmos