Termékek Menü
   

Ivar Dedekam: Élesedj és gyorsulj

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.000 Ft (4.762 Ft + ÁFA)
Cikkszám: YK K022

Az Élesedj és gyorsulj! azoknak a vitorlázóknak való könyv, akik nem elégszenek meg azzal, hogy jól megy a hajójuk. Akik azt akarják, hogy precíz vitorla- és árbóc beállítással még jobban szaladjon!

Ez a könyv lényegre törően mutatja be, hogyan tudunk a hajónkból még jobb teljesítményt kihozni.

Sok színes ábrával.

Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ivar Dedekam bemutatja, miként lehet a rudazatot és a vitorlákat úgy beállítani, hogy a hajóból a legjobb teljesítményt hozhassuk ki. A szerző az aerodinamika közérthető magyarázatával és számos remek ábra segítségével magyarázza el, hogyan lehet a kívánt célt elérni. Nem tudományos magyarázatokat ad, hanem gyakorlati leírást, felfedi a hibákat és azok okait, valamint javaslatokat ad megoldásukra.

A könyvet Litkey Farkas lektorálta.

Tartalom:

  • A génua és a nagyvitorla
  • A spinnaker és a gennaker
  • A rig beállítása
Származási ország Magyarország

Hasonló termékek

Cikkszám: YK K080
Raktáron
5.000 Ft/
Az első magyar nyelven megjelent és gyermekeknek készült vitorlás könyvet tartja a kezében az olvasó – vitorlázó apukák, anyukák, nagyszülők figyelem! A könyv a Brit Vitorlás szövetség (RYA) gondozásában készült, elképesztően szép rajzokkal, ábrákkal, a gyermekek nyelvén szólva tanítja meg a vízilurkókat mindenre, ami a vitorlázás tanulása folytán fontos lehet.
Cikkszám: YK K007
Raktáron
4.950 Ft/db
A kishajós alapismeretek a “Válaszok a kishajóvezetői vizsga kérdéseire” című korábbi kiadványunk átszerkesztett, modernizált változata. Ajánljuk jelen kiadványunkat mindazoknak, akik a hajózással most ismerkednek, vagy a régi tudásukat szeretnék feleleveníteni. A kishajóvezetői vizsgára készülőknek is fontos ismereteket tartalmaz a könyv, mivel az elméleti vizsga kérdései nem foglalkoznak sok olyan alapvető dologgal, ami a gyakorlatban elengedhetetlen, és már a gyakorlati vizsgán is szükséges. Ilyen alapvető dolog pl. a kikötés, az indulás és a vitorlák beállítása.
Cikkszám: YK K008
Raktáron
4.950 Ft/db

A könyv a horvát B vizsga anyagát tartalmazza.
A vizsgára történő felkészülésen kívül a ritkán hajózóknak ajánlott minden hajózás előtt belenézni, feleleveníteni a tudást. A könyv a vitorlázási ismereteken kívül sorraveszi a tengeri hajózáshoz szükséges elméleti tudnivalókat: