Termékek Menü
0
Élesedj és gyorsulj Katt rá a felnagyításhoz

Élesedj és gyorsulj

Ár:
4.750 Ft (4.524 Ft + ÁFA)
Cikkszám: YK K022

Az Élesedj és gyorsulj! azaoknak a vitorlázóknak való könyv, akik nem elégszenek meg azzal, hogy jól megy a hajójuk. Akik azt akarják, hogy precíz vitorla beállítással még jobban szaladjon!

Ez a könyv lényegre törően mutatja be, hogyan tudunk a hajónkból jobb és jobb teljesítményt kihozni.

Tucatnyi színes ábrával.

Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ivar Dedekam bemutatja, miként lehet a rudazatot és a vitorlákat úgy beállítani, hogy a hajóból a legjobb teljesítményt hozhassuk ki. A szerző az aerodinamika közérthető magyarázatával és számos remek ábra segítségével magyarázza el, hogyan lehet a kívánt célt elérni. Nem tudományos magyarázatokat ad, hanem gyakorlati leírást, felfedi a hibákat és azok okait, valamint javaslatokat ad megoldásukra.

A könyvet Litkey Farkas lektorálta.

Tartalom:

  • A génua és a nagyvitorla
  • A spinnaker és a gennaker
  • A rig beállítása
Származási ország Magyarország

Hasonló termékek

Cikkszám: YK K080
Kifutott
4.650 Ft/
Az első magyar nyelven megjelent és gyermekeknek készült vitorlás könyvet tartja a kezében az olvasó – vitorlázó apukák, anyukák, nagyszülők figyelem! A könyv a Brit Vitorlás szövetség (RYA) gondozásában készült, elképesztően szép rajzokkal, ábrákkal, a gyermekek nyelvén szólva tanítja meg a vízilurkókat mindenre, ami a vitorlázás tanulása folytán fontos lehet.
Cikkszám: YK K087
Rendelhető
3.990 Ft/

Kevés vitorlázó állíthatja, hogy már nincs mit tanulnia erről a sportágról. Ez a könyv segíthet képességeid fejlesztésében. A vitorlázás haladóknak nemcsak a különböző tudásszintű vitorlázóknak nyújt segítséget a vízen töltött órák megszépítésére, de felfedezheted tudásod hiányosságait is.
A sportág egyik legnevesebb oktatókönyvírója számos értékes és egyszerű instrukcióval látja el az olvasót a vitorlázás minden területén.

128 oldal, keménytáblás kivitel.

Cikkszám: YK K021
Raktáron
5.600 Ft/