Termékek Menü
Dulin Jenő: Csomók Katt rá a felnagyításhoz

Dulin Jenő: Csomók

Ár:
2.600 Ft (2.476 Ft + ÁFA)
Cikkszám: YK K027
A kiadvány közel 50 csomó kötését szemlélteti részletes ábrák segítségével. Szerző: Dulin Jenő, 127 oldal, kisméretű zsebkönyv.
Elérhetőség: Rendelhető
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Származási ország Magyarország

Hasonló termékek

Cikkszám: YK K072
Kifutott
2.850 Ft/
A vitorlázó képesítések megszerzésének egyik legfontosabb része a vitorlázás elméleti és gyakorlati alapjainak ismerete.
Cikkszám: YK K079
Utolsó 1 db raktáron
3.050 Ft/

Kiegészítő kártyacsomag a Fedélzeti kisokos c. kiadványhoz. A teljes szett már tartalmazza ezeket a kártyákat, így inkább pótlásra
szolgálnak elhasználódás esetén.

Cikkszám: YK K086
Raktáron
3.350 Ft/

Megjelent a Gyerünk vitorlázni! könyv társkötete, a könyvhöz tartozó munkafüzet is. A kötet színes, sokrétű feladványt és fejtörőt tartalmaz, melyek elsősorban a Gyerünk vitorlázni! könyv tartalmára kérdeznek rá. A feladatocskák különböző nehézségűek annak érdekében, hogy minden fiatal el tudjon mélyedni benne: kis színezési-rajzolási feladat mellett található benne keresztrejtvény, szókirakó, stb. A könyvecske közepén 4 oldalnyi matrica található, melyek helyes beragasztása még izgalmasabbá teszi a sokszor tényleg elgondolkodtató feladatokat.

Ezt a kiadvány is a Brit Királyi Jachtszövetség (RYA) kiadásában megjelenő, évek óta elismert és népszerű angol gyerekkönyv licensze alapján született meg.