Termékek Menü
Hungarian hu
English en

CL716 Very small Insert

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
440 Ft (346 Ft + ÁFA)
Cikkszám: CL 716

Designed to be insert moulded into a plastic moulding to combine the strength of an alloy cleat with the lower cost of a moulded component. This cleat is a smaller, lighter version of the CL712.  CL716 is the alloy cleat used in our CL267 Sail Edge cleat.

The additional advantage of its design is that it allows you to position the cleat nearer to where the rope runs through the fitting, reducing the cleating angle and the space required within the fitting.

Elérhetőség: Nincs raktáron, rendelhető
Gyártó cikkszám: CL716
Gyártó: Clamcleat (GB)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

CL716 Very Small Alloy Insert Cleat
Technical Details   Metric Imperial
Rope Diameter 3 - 4mm 1/8 - 5/32"
Material Aluminium Aluminium
Hole Centres n/a n/a
Length 24mm 15/16"
Width 11mm 7/16"
Height 14mm 9/16"
Bolt Size n/a n/a
Screw Size n/a n/a
Weight 4gms 0.1oz
Anyag alumínium
Származási ország Nagy-Britannia

Hasonló termékek

Cikkszám: CL 712
Utolsó 2 db raktáron
590 Ft/
Designed to fit into a plastic moulding to combine the strength of alloy teeth with the lower cost of a moulded component. It can be pressed in when the moulding is hot or insert moulded. Ideal for windsurf booms & downhauls.
Gyártó: Clamcleat (GB)
Cikkszám: CL209
Raktáron
750 Ft/

A CL209 kötélfogóba csak be kell ejteni a kötelet és máris biztos rögzítés jön létre. Kivenni is könnyű. A kötélfogó UV ellenálló műanyagból készül, ezért kedvező az ára és ideális bármely kültéri alkalmazásra, ahol kötél rögzítésére van szükség. Ez az egyszerű forma működhet dingiken, kajakon, tarthat kisebb horgonyokat, de használható konditermek felszereléseinél is. 

Szintén kapható alumíniumból is (lásd CL254) A CL803 ferde alátét segíti a kötél behelyezését. Kisebb verziója a CL204, a nagyobb a CL201.

Gyártó: Clamcleat (GB)
Cikkszám: CL215
Raktáron
750 Ft/

A CL215 kötélfogóba csak beejtjük a kötelet a fogak közé, amely máris gyors és biztos rögzítést eredményez. Könnyű annak kioldása is. A kötélfogó UV ellenálló műanyagból készül, ezért költségkímélő és ideális bármilyen kültéri tevékenységhez, ahol kötélrögzítés szükséges.
Az oldalsó rögzítés a hosszméretet jelentősen csökkenti a CL209 Midi-hez képest, így előnyös szűkebb helyen a felszerelése.

A CL215-öt szokták használni horgonykötél rögzítésére kisebb horgászcsónakokon. A fehér CL215 ablakok árnyékoló rolettáihoz használatos leginkább.

Gyártó: Clamcleat (GB)