Termékek Menü
Balatoni kikötők Katt rá a felnagyításhoz

Balatoni kikötők

Ár:
12.000 Ft (11.429 Ft + ÁFA)
Cikkszám: YK K068
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó cikkszám: ISBN 978-963-066-457-8
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Származási ország Magyarország

Hasonló termékek

Cikkszám: YK K077
Kifutott
8.450 Ft/
A magyar és nemzetközi piacon egyedülálló Hajózzunk Horvátországban c. útikönyv 400 oldalon 33 hajóstúra útitervét, 133 tájegység, sziget, kikötő részletes útikalauzát nyújtja az olvasónak.
Cikkszám: YK K075
Kifutott
16.000 Ft/
Karl-Heinz Beständig az Adria alapos ismerője, akinek évtizedek óta rendszeresen megjelenő, újabb és újabb részletekkel gazdagított hajózási segédkönyve, kikötői atlasza nem hiányozhat egy adriai túrára készülődő magyar vitorlázó táskájából sem.
Cikkszám: YK K057
Kifutott

Útikalauz és felkészülési segédkönyv magyar hajósoknak, akik először az Adriára, azután pedig talán még távolabbra is merészkednek. A szerző lényegre törően és egyszerű nyelvezettel közli a legfontosabb ismereteket: az alapoktól a profi felkészülésig, a legfontosabb iratok beszerzéséig, itt mindenre választ adnak profi szakemberek, hajószállítók, hajószerelők, hajókereskedők, tervezők. Mennyibe kerül a hajószállítás? A könyv erre is választ ad. Milyen iratok kellenek a marinákba? Milyen kötelező felszereléseket kell venni? Hogyan készüljünk egy óceáni átkelésre? Leendő szkipperek fontos segédkönyve ez a kötet.