Termékek Menü
Hungarian hu
English en

Balatoni kikötők

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
9.850 Ft (9.381 Ft + ÁFA)
Cikkszám: YK K094

Horváth Csaba újabb nagyszerű kiadványa .
A Balatoni kikötők hajózási útmutató úgy mutatja meg a Balatont, ahogy eddig még senki sem látta. Látható a teljes partvonal, mint hajózási térkép, a kikötők pedig olyan részletességgel, mint egy légi felvétel.

A meglévő balatoni kikötők fejlődnek, egyre-másra épülnek az újak. Még az évtizedek óta a Balatont járó vitorlázók sem ismerik a part és a kikötők minden részletét, az új hajósok még kevésbé.

A könyv bővelkedik GPS koordináta adatokban, ami a biztonságos tájékozódást segíti. 

Elérhetőség: Szállítás alatt
Gyártó cikkszám: ISBN 978-963-066-457-8
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Származási ország Magyarország

Hasonló termékek

Cikkszám: YK K078
Kifutott
11.000 Ft/

Vidd a tudást a hajóra valóban! A hazai piacon egyedülálló Fedélzeti kisokos kártyákat berendeztük a számukra készített mappába. így a sorozat jelenleg elérhető tagjai egyben, rendszerezett formában veled mehetnek a hajóra - csak fel kell lapoznod őket! A csomag 18db kártyát tartalmaz

Cikkszám: YK K092
Raktáron

Versenyzők számára kötelező olvasmány ez a könyv.

Bár a World Sailing szabályok mindenki számára hozzáférhetőek, de azok alkalmazását kizárólag a gyakorlatban lehet megismerni. A konkrét helyzetek sokoldalú elemzése - néhol taktikai kitekintésekkel - élőbbé teszi a rendelkezések alkalmazását. A rengeteg képes melléklet megkönnyíti az eligazodást az esetleges vitás helyzetekben, és egyértelmű előnyhöz juttatja a versenyszabályokat készség szinten ismerő vitorlázókat.

Éppen ezért tette a Tihanyi Hajós Egylet közkinccsé magyar fordításban is Bryan Willis alapművét.

A hivatkozások könnyű értelmezése érdekében teljes terjedelmében szerepel a könyvben: A vitorlázás versenyszabályai a 2017-2020 évekre című kiadvány is.

A szerző, a 25 éve működő ISAF (manapság World Sailing) szabálybizottság tagjaként, és a világ legrangosabb vitorláseseményeinek - olimpia, America's Cup - zsűri elnökeként jegyzi ezt az útmutatót.

Cikkszám: YK K093
Nincs raktáron, rendelhető

Szemelvények a magyar tengerhajózás történetéből

Dr. Schláth János, hosszújáratú tengerészkapitány

A könyv a magyar tengerhajózás legújabb kori történetét írja le, egészen 2004-ig, amikor is a magyar tengerjáró teherhajó flotta szőrén-szálán eltűnt! Békeidőben…!

Nem, ez nem Rejtő könyv, amiben végül Fülig Jimmy kideríti az igazságot. Ez a mai magyar valóság! A rendszerváltást követően egy egész iparág tűnt el a magyar gazdaságból, hajógyártással, hivatallal, képzéssel, szakemberekkel, szaktudással, infrastruktúrával, nemzetközi kapcsolatokkal, ingó és ingatlan vagyontárgyakkal… mindennel!

Hogyan történhetett ez? Ezt írja le a tengerészkapitány szerző kíméletlen pontossággal… és keserűséggel.