Termékek Menü
0
(1) 322-8655
A vitorlázás elmélete és gyakorlata Katt rá a felnagyításhoz

A vitorlázás elmélete és gyakorlata

Ár:
2.800 Ft (2.667 Ft + ÁFA)
Cikkszám: YK K072
A vitorlázó képesítések megszerzésének egyik legfontosabb része a vitorlázás elméleti és gyakorlati alapjainak ismerete.
Elérhetőség: Kifutott
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A vitorlázó képesítések megszerzésének egyik legfontosabb része a vitorlázás elméleti és gyakorlati alapjainak ismerete. Ez a könyv tömör és mégis minden részletre kiterjedő összefoglalót nyújt azoknak, akik a kishajós képesítés megszerzését vették célba, ráadásul a kötetet a Nemzeti Közlekedési Hatóság hivatalos tansegédletként ismeri el. A könyvet forgatók megismerkedhetnek a hajó és a vitorlázat részeivel, szerkezetével, a hajóra vitorlázás közben ható különböző fizikai törvényszerűségekkel, s áttekintést kapnak a legfontosabb manőverekből illetve gyakorlati tanácsokból. Természetesen azok is haszonnal forgathatják, akik még nem akarnak kishajóvezetői vizsgát tenni, csupán „mancsaftként” vagy utasként szeretnének többet tudni arról, hogy kapitányuk mit és miért tesz a hajón.
Származási ország Magyarország

Hasonló termékek

Cikkszám: YK K079
Utolsó 1 db raktáron
1.990 Ft/

Kiegészítő kártyacsomag a Fedélzeti kisokos c. kiadványhoz. A teljes szett már tartalmazza ezeket a kártyákat, így inkább pótlásra
szolgálnak elhasználódás esetén.

Cikkszám: YK HSZ
Utolsó 2 db raktáron
3.059 Ft/

Az "új" Hajózási szabályzat, mely üzletünkben megvásárolható avagy megrendelhető, nem nélkülözhető a Kishajóvezetői vizsgára való felkészüléskor sem. Továbbá előírás szerint kötelező tartani belőle
egy példányt a hajón is.

Cikkszám: YK K027
Utolsó 1 db raktáron
2.490 Ft/
A kiadvány közel 50 csomó kötését szemlélteti részletes ábrák segítségével. Szerző: Dulin Jenő, 127 oldal, kisméretű zsebkönyv.